Flexleasing

Flexleasing

Flexleasing – din genvej til drømmebilen

Ønsker du en bedre biløkonomi og større fleksibilitet i forbindelse med din næste bil? Så er flexleasing løsningen. Flexleasing er en leasingtype, som sikrer dig mindre kapitalbinding og fleksibilitet i modsætning til, hvis du køber en bil. Ved at lease en bil gennem Audi-specialist H.C. Andersens Billeasing ApS får du samtidig tryghed, gennemsigtighed og kvalitet i forbindelse med din flexleasing. Vi gør din flexleasing Audi til en god historie.

 

Bliv godt kørende med flexleasing biler

Flexleasing er en oplagt mulighed for dig, som elsker nye biler, men hader omkostningerne ved det. En af fordelene ved flexleasing er, at du kun betaler registreringsafgift på bilen i den periode, hvor du reelt bruger bilen. Du skal altså ikke betale registreringsafgift ved indregistrering, men i stedet betale afgiften i mindre rater over leasingperioden. Derudover opnår du andre fordele som for eksempel:

 • Fleksible løsninger
 • Ingen kilometerbegrænsning
 • Ingen uforudsete omkostninger
 • Mindre pengebinding ved flexleasing end ved traditionelt bilkøb
 • Mulighed for at udskifte bil ofte

 

Flexleasing privat og flexleasing erhverv

Flexleasing er en attraktiv løsning for både virksomheder og privatpersoner. Som virksomhed får du mulighed for hyppigt at udskifte din bil eller fravælge den, hvis der ikke længere er brug for den. Du opnår dermed en mindre likviditetsbinding og større fleksibilitet, som kan være en stor fordel for din virksomhed.

Læs mere om at flexlease bil indenfor erhverv her.

Fordelene ved flexleasing biler som privatperson er lige så store. Med flexleasing opnår du en betydelig mindre kapitalbinding, ingen kilometerbegrænsning og ikke mindst en større fleksibilitet i forhold til din drømmebil.

Du kan læse mere om flexleasing privat her.

 

Ærlig og kompetent rådgivning

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS får du altid ærlig og kompetent rådgivning. Ethvert møde starter med, at vi sammen sporer os ind på, hvilken bil, som bedst opfylder dit behov: Årgang, model, udstyr, farve med mere. Udover vores ærlige rådgivning får du også:

 • Tryghedsgaranti
 • Fri kilometer
 • Forsikring
 • Danmarks bedste slutgaranti
 • Gennemsigtig aftale
 • Rabataftaler
 • Prismatch

Alle vores leasingaftaler tager udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker og er baseret på tryghed, gennemsigtighed og fleksibilitet. Derudover består en stor del af vores service også af vores fordelagtige rabataftaler og prismatch, så du opnår den bedst mulige leasingaftale på din Audi.

 

H.C. Andersens Billeasing ApS - Vi gør din leasing til en god historie

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS er vores ambition at gøre din bildrøm virkelig. Vi står derfor altid klar med ærlig og kompetent rådgivning omkring flexleasing, så vi sammen kan finde den helt rette bil og leasingaftale til dig. Kontakt os og hør nærmere.

 Du kan se vores kontaktinformationer her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din billeasing

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op
x

Udfyld navn og telefonnummer.

Book en prøvetur

Book nu

Gennemsigtig rådgivning og meget reelt

"Jeg var lidt usikker på flexleasing og synes det virkede uoverskueligt, men med hjælp fra H.C. Andersens Billeasing har jeg fundet en drømmebil til en drømme aftale. Det er gennemsigtig rådgivning og meget reelt. Vil klart anbefale dem" Sebastian Salling

Det optimale valg til at finde min drømme Audi

"H.C. Andersens Billeasing var for mig det optimale valg da jeg skulle finde mig en drømme Audi, de vidste alt omkring Audi og jeg har virkelig kunne mærke deres ekspertise hele vejen igennem processen. Tøv ikke med at tag kontakt til H.C. Andersens Billeasing, meget troværdige" Mathias Damgård Hansen

Kompetente og professionelle

"Kompetente, professionelle og den bedste service jeg længe har oplevet. Det var en sand fornøjelse at møde folkene bag H.C. Andersens Billeasing og mærke deres passion for at levere drømmebilen igennem en ekstravagant service. Skal du lease, skal du anvende dem her" Mikkel Seelk

De får 5/5 fra mig

"H.C. Andersens billeasing er virkelig topprofessionelle og brænder for at yde den bedste service. Jeg kontaktede dem for at forhøre mig vedr. Flexleasing på en Audi A7, Jeg kunne straks fornemme ekspertisen brænde igennem og fagligheden for flexleasing og specielt indenfor Audi. Jeg kan kun varmt anbefale at lease Audi igennem dem, det er en sand fornøjelse at mærke en helt igennem tryghed som kunde. De får 5/5 fra mig" Søren Stig