Splitleasing

Splitleasing

Splitleasing er vejen til din drømmebil

Splitleasing er en oplagt mulighed for dig, som både bruger din firmabil på arbejde og i privat regi. Gennem splitleasing får du mulighed for at samle erhvervs- og privatkørsel i én og samme leasingaftale og dermed indgår du også beskatning af bilen. H.C. Andersens Billeasing ApS står klar til at rådgive dig omkring splitleasing af Audi og vores mange andre attraktive leasingaftaler.

 

Hvad er splitleasing?

Der findes mange forskellige leasingaftaler, som hver især tilgodeser forskellige behov. Splitleasing er en leasingaftale, som giver mulighed for at anvende din firmabil både privat og på arbejde. Splitleasing betyder, at arbejdsgiver og medarbejder deler leasingkontrakten og alle omkostningerne på bilen. Så hvis din kørsel består af 80 % erhvervskørsel og 20 % privatkørsel, så faktureres du kun 20 % af bilens omkostninger og virksomheden afholder de 80 % af omkostningerne. Med splitleasing kan du derfor undgå beskatning af fri bil og kun betale, når du bruger bilen i privat regi.

 

Hvordan fungerer splitleasing?

For at kunne fordele brugen og omkostningerne på bilen, monteres der en GPS-tracker i leasingbilen, som sørger for at logge om bilens kørsel. Samtidig skal medarbejderen løbende udfylde en elektronisk kørebog, så der skelnes mellem privatkørsel og erhvervskørsel.

Du kan læse mere om splitleasing privat her.

Du kan læse mere om splitleasing erhverv her.

 

H.C. Andersens Billeasing ApS – Ærlig og kompetent rådgivning

Det kan være svært at gennemskue de mange splitleasing regler og derfor står Audi-specialist H.C. Andersens Billeasing ApS klar med ærlig og kompetent rådgivning. Alle vores leasingaftaler tager udgangspunkt i et møde, hvor vi sammen afdækker dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy en leasingaftale til dit behov.

For at sikre vores kunder den bedst mulige service og leasingaftale tager alle vores leasingaftaler udgangspunkt i:

  • Tryghedsgaranti
  • Fri kilometer
  • Forsikring
  • Danmarks bedste slutgaranti
  • Gennemsigtig aftale
  • Rabataftaler
  • Prismatch

Vi sætter en ære i, at alle vores leasingaftaler er baseret på tryghed, forudsigelighed og fleksibilitet, så du kan indgå leasingaftalen uden bekymring. Samtidig ønsker vi også at differentiere os gennem vores fordelagtige rabataftaler og prismatch, som skal sikre dig den bedste leasingaftale. Vi gør din leasing til en god historie.

 

Kontakt os i dag, så du kan blive godt kørende i morgen med splitleasing Audi

Vores ambition er, at gøre din splitleasing til en god historie. Derfor står vores kompetente rådgivere klar til at vejlede dig omkring den rigtige leasingaftale af Audi i forhold til dine behov og ønsker. Kontakt os og hør nærmere.

Du kan se vores kontaktinformationer her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din billeasing

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op
x

Udfyld navn og telefonnummer.

Book en prøvetur

Book nu

Super professionelt og bedste service

"Super professionelt! Den bedste service jeg nogensinde har oplevet i forbindelse med leasing af en bil. Fra start til slut har jeg været orienteret omkring hvad der skulle ske og været med inde over processen. Bilen stod fuldstændig klargjort som aftalt. Kan kun varmt anbefale dem når du skal Flex lease din Audi" Jens Christian Jørgensen

Det optimale valg til at finde min drømme Audi

"H.C. Andersens Billeasing var for mig det optimale valg da jeg skulle finde mig en drømme Audi, de vidste alt omkring Audi og jeg har virkelig kunne mærke deres ekspertise hele vejen igennem processen. Tøv ikke med at tag kontakt til H.C. Andersens Billeasing, meget troværdige" Mathias Damgård Hansen

Faglighed i topklasse og bedste service

"Jeg var helt grøn indenfor flexleasing inden jeg kom i kontakt med HCA billeasing, det er ganske enkelt de mest kompetente mennesker når det gælder flexleasing af Audi. Faglighed i topklasse, entusiasme for den bedste service og en rådgivning som jeg kun kan være ovenud tilfreds med. Det er helt sikkert at jeg vender tilbage som kunde hos dem" Kenn Bech

Varme anbefalinger - hjælpsomme og ihærdige

"Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme og ihærdige for at få den helt rigtige løsning på plads. Jeg kontaktede H.C. Andersens Billeasing uden rigtig at vide om jeg ville have en Audi A5 eller A6. Men de var enormt dygtige og guidede mig ved at finde mine helt reelle behov og derved den rigtige løsning. Drømmebilen blev leveret og endda til en helt igennem fordelagtig pris. Kan derfor varmt anbefale H.C. Andersens Billeasing når man skal flexlease Audi" Kristian Andersen