Splitleasing

Splitleasing

Splitleasing er vejen til din drømmebil

Splitleasing er en oplagt mulighed for dig, som både bruger din firmabil på arbejde og i privat regi. Gennem splitleasing får du mulighed for at samle erhvervs- og privatkørsel i én og samme leasingaftale og dermed indgår du også beskatning af bilen. H.C. Andersens Billeasing ApS står klar til at rådgive dig omkring splitleasing af Audi og vores mange andre attraktive leasingaftaler.

 

Hvad er splitleasing?

Der findes mange forskellige leasingaftaler, som hver især tilgodeser forskellige behov. Splitleasing er en leasingaftale, som giver mulighed for at anvende din firmabil både privat og på arbejde. Splitleasing betyder, at arbejdsgiver og medarbejder deler leasingkontrakten og alle omkostningerne på bilen. Så hvis din kørsel består af 80 % erhvervskørsel og 20 % privatkørsel, så faktureres du kun 20 % af bilens omkostninger og virksomheden afholder de 80 % af omkostningerne. Med splitleasing kan du derfor undgå beskatning af fri bil og kun betale, når du bruger bilen i privat regi.

 

Hvordan fungerer splitleasing?

For at kunne fordele brugen og omkostningerne på bilen, monteres der en GPS-tracker i leasingbilen, som sørger for at logge om bilens kørsel. Samtidig skal medarbejderen løbende udfylde en elektronisk kørebog, så der skelnes mellem privatkørsel og erhvervskørsel.

Du kan læse mere om splitleasing privat her.

Du kan læse mere om splitleasing erhverv her.

 

H.C. Andersens Billeasing ApS – Ærlig og kompetent rådgivning

Det kan være svært at gennemskue de mange splitleasing regler og derfor står Audi-specialist H.C. Andersens Billeasing ApS klar med ærlig og kompetent rådgivning. Alle vores leasingaftaler tager udgangspunkt i et møde, hvor vi sammen afdækker dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy en leasingaftale til dit behov.

For at sikre vores kunder den bedst mulige service og leasingaftale tager alle vores leasingaftaler udgangspunkt i:

  • Tryghedsgaranti
  • Fri kilometer
  • Forsikring
  • Danmarks bedste slutgaranti
  • Gennemsigtig aftale
  • Rabataftaler
  • Prismatch

Vi sætter en ære i, at alle vores leasingaftaler er baseret på tryghed, forudsigelighed og fleksibilitet, så du kan indgå leasingaftalen uden bekymring. Samtidig ønsker vi også at differentiere os gennem vores fordelagtige rabataftaler og prismatch, som skal sikre dig den bedste leasingaftale. Vi gør din leasing til en god historie.

 

Kontakt os i dag, så du kan blive godt kørende i morgen med splitleasing Audi

Vores ambition er, at gøre din splitleasing til en god historie. Derfor står vores kompetente rådgivere klar til at vejlede dig omkring den rigtige leasingaftale af Audi i forhold til dine behov og ønsker. Kontakt os og hør nærmere.

Du kan se vores kontaktinformationer her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din billeasing

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op
x

Udfyld navn og telefonnummer.

Book en prøvetur

Book nu

Anbefaler dem til alle som vil flexlease

"Folkene bag H.C. Andersens Billeasing er dybt professionelle og den selv samme professionalisme skinner igennem hele forretningens foretagende. Jeg kan kun anbefale dem til alle som ønsker at høre mere omkring flexleasing, eller der allerede er afklaret med at skulle Flex lease en Audi" Ole Lommer

Super professionelt og bedste service

"Super professionelt! Den bedste service jeg nogensinde har oplevet i forbindelse med leasing af en bil. Fra start til slut har jeg været orienteret omkring hvad der skulle ske og været med inde over processen. Bilen stod fuldstændig klargjort som aftalt. Kan kun varmt anbefale dem når du skal Flex lease din Audi" Jens Kristensen

De får 5/5 fra mig

"H.C. Andersens billeasing er virkelig topprofessionelle og brænder for at yde den bedste service. Jeg kontaktede dem for at forhøre mig vedr. Flexleasing på en Audi A7, Jeg kunne straks fornemme ekspertisen brænde igennem og fagligheden for flexleasing og specielt indenfor Audi. Jeg kan kun varmt anbefale at lease Audi igennem dem, det er en sand fornøjelse at mærke en helt igennem tryghed som kunde. De får 5/5 fra mig" Peter Rasmussen

Jeg fandt min ønskebil

"Stor viden omkring Audi og de ville kun mig det bedste. Sammen med dem fandt jeg min ønskebil og endda mere til. Skal du have Audi og leder du efter den bedste service, så findes den her hos HCA Leasing" Søren Pedersen