Job som Audirådgiver

Job som Audi rådgiver

Et job som Audi rådgiver byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal billease. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god Audi rådgiver kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.

 

Hvad indebærer et job som Audi rådgiver?

Et job som Audi rådgiver indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god Audi rådgiver fungerer som service-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal vi klarer osv. 


 

Jobbets indhold

Et job som Audi rådgiver har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Billeasing ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som Audi rådgiver hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS går vi op i at vores medarbejdere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye rådgivere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver dig de nødvendige midler til at rådgive og servicere kunderne. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som Audi rådgiver.

 

Kunne du tænke dig at blive Audi rådgiver?

Hvis du synes, at jobbet som Audi rådgiver lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 47 47 81 47 eller på mailen info@hca-bil.dk.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din billeasing

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op
x

Udfyld navn og telefonnummer.

Book en prøvetur

Book nu

Kanon dygtige og bedste service

"Som kvinde har jeg ikke den store viden omkring biler eller leasingaftaler. Jeg kontaktede derfor H.C. Andersens Billeasing og det viste sig at være den bedste idé længe. Kanon dygtige, den bedste service, gennemskueligt og meget ærlige i alt hvad de foretager sig! Jeg følte mig virkelig tryg igennem hele aftalen" Nadja Elisabeth Brehmer

De får 5/5 fra mig

"H.C. Andersens billeasing er virkelig topprofessionelle og brænder for at yde den bedste service. Jeg kontaktede dem for at forhøre mig vedr. Flexleasing på en Audi A7, Jeg kunne straks fornemme ekspertisen brænde igennem og fagligheden for flexleasing og specielt indenfor Audi. Jeg kan kun varmt anbefale at lease Audi igennem dem, det er en sand fornøjelse at mærke en helt igennem tryghed som kunde. De får 5/5 fra mig" Søren Stig

Anbefaler dem til alle som vil flexlease

"Folkene bag H.C. Andersens Billeasing er dybt professionelle og den selv samme professionalisme skinner igennem hele forretningens foretagende. Jeg kan kun anbefale dem til alle som ønsker at høre mere omkring flexleasing, eller der allerede er afklaret med at skulle Flex lease en Audi" Daniel Berg

Det optimale valg til at finde min drømme Audi

"H.C. Andersens Billeasing var for mig det optimale valg da jeg skulle finde mig en drømme Audi, de vidste alt omkring Audi og jeg har virkelig kunne mærke deres ekspertise hele vejen igennem processen. Tøv ikke med at tag kontakt til H.C. Andersens Billeasing, meget troværdige" Mathias Damgård Hansen