Job som Audirådgiver

Job som Audi rådgiver

Et job som Audi rådgiver byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal billease. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god Audi rådgiver kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.

 

Hvad indebærer et job som Audi rådgiver?

Et job som Audi rådgiver indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god Audi rådgiver fungerer som service-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden, om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal vi klarer osv. 


 

Jobbets indhold

Et job som Audi rådgiver har også andre afskygninger som f.eks. rengøring af kundens hjem. Hos. H.C. Andersens Billeasing ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som Audi rådgiver hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Billeasing ApS går vi op i at vores medarbejdere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye rådgivere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver dig de nødvendige midler til at rådgive og servicere kunderne. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som Audi rådgiver.

 

Kunne du tænke dig at blive Audi rådgiver?

Hvis du synes, at jobbet som Audi rådgiver lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 47 47 81 47 eller på mailen info@hca-bil.dk.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din billeasing

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op
x

Udfyld navn og telefonnummer.

Book en prøvetur

Book nu

Det optimale valg til at finde min drømme Audi

"H.C. Andersens Billeasing var for mig det optimale valg da jeg skulle finde mig en drømme Audi, de vidste alt omkring Audi og jeg har virkelig kunne mærke deres ekspertise hele vejen igennem processen. Tøv ikke med at tag kontakt til H.C. Andersens Billeasing, meget troværdige" Frank Henriksen

Anbefaler dem til alle som vil flexlease

"Folkene bag H.C. Andersens Billeasing er dybt professionelle og den selv samme professionalisme skinner igennem hele forretningens foretagende. Jeg kan kun anbefale dem til alle som ønsker at høre mere omkring flexleasing, eller der allerede er afklaret med at skulle Flex lease en Audi" Ole Lommer

Faglighed i topklasse og bedste service

"Jeg var helt grøn indenfor flexleasing inden jeg kom i kontakt med HCA billeasing, det er ganske enkelt de mest kompetente mennesker når det gælder flexleasing af Audi. Faglighed i topklasse, entusiasme for den bedste service og en rådgivning som jeg kun kan være ovenud tilfreds med. Det er helt sikkert at jeg vender tilbage som kunde hos dem" Kennet Hansen

Varme anbefalinger - hjælpsomme og ihærdige

"Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme og ihærdige for at få den helt rigtige løsning på plads. Jeg kontaktede H.C. Andersens Billeasing uden rigtig at vide om jeg ville have en Audi A5 eller A6. Men de var enormt dygtige og guidede mig ved at finde mine helt reelle behov og derved den rigtige løsning. Drømmebilen blev leveret og endda til en helt igennem fordelagtig pris. Kan derfor varmt anbefale H.C. Andersens Billeasing når man skal flexlease Audi" Kristian Andersen